1. Valmista teriyakikastike. Kuori ja raasta pala inkivääriä ja valkosipulinkynnet pieneen kulhoon. Mittaa joukkoon soijakastike, sokeri ja valkoviinietikka. 
  2. Kuori ja viipaloi porkkanat mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele kesäkurpitsa ja halkaise pitkittäin. Viipaloi puolikkaat. Hienonna chili. 
  3. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetyt nuudelit hyvin ja sekoita niihin öljy.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja paista käännellen noin 3-4 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Lisää pannulle porkkanat, kesäkurpitsa ja chili. Jatka paistamista noin 5-8 minuutin ajan, kunnes porkkanat ja kesäkurpitsat ovat kypsiä.
  6. Sekoita pannulle nuudelit ja teriyakikastike. Kuumenna nopeasti ja siirrä sivuun liedeltä.
  7. Annostele lautasille ja viimeistele annokset limen mehulla.
  Vinkki! Raasta pestyn limen kuorta teriyakikastikkeen sekaan.