1. Laita uuni kuumenemaan 225-asteeseen.
  2.  Pese perunat hyvin. Lohko perunat veneiksi ja levitä ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Pirskota pinnalle öljyä, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Paahda perunoita uunissa 20 minuuttia ja lisää sitten uunipellille makkarat. Jatka paistamista n. 10 minuuttia.
  4. Sillä välin suikaloi kaali ja sipuli sekä raasta porkkanat. Sekoita kulhossa kasvisten joukkoon majoneesi sekä valkoviinietikka. Mausta kaalisalaatti suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
  5. Halkaise hodarisämpylät tarvittaessa ja nosta ne pariksi minuutiksi lämpenemään uunipellille perunoiden ja makkaroiden seuraan.
  6. Täytä hodarisämpylät kaalisalaatilla ja nosta päälle makkara. Tarjoa hodarit paahdettujen perunoiden kera.
Vinkki! Hodarisämpylät ja makkarat voi myös grillata. Lopun majoneesin voi hyödyntää perunoiden dippinä.