1. Mittaa vesi kiehumaan tattaria varten. 
  2. Riko kananmunat kulhoon ja mittaa joukkoon vehnäjauhot. Sekoita ja jätä turpoamaan.
  3. Keitä tattari pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty tattari hyvin. Mausta curryjauheella, suolalla ja öljyllä.
  4. Raasta tofu kananmunien sekaan kulhoon. Kuori ja raasta porkkanat joukkoon. Kuori ja raasta pala inkivääriä sekaan. Sekoita ja jätä odottamaan.
  5. Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa siivilään. Ripottele kesäkurpitsan päälle suolaa ja jätä siivilään valumaan. 
  6. Kumoa soijagurtti toiseen kulhoon. Hienonna sekaan ruohosipuli. Mausta valkoviinietikalla, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella. Sekoita ja jätä maustumaan.
  7. Purista kesäkurpitsasta ylimääräinen neste pois ja lisää fritteritaikinaan. Mausta juustokuminalla, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla oreganolla. 
  8. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Nostele fritteritaikinaa lusikalla paistinpannulle ja painele lusikan avulla pihveiksi. Paista pihvejä noin 4-5 minuuttia per puoli.
  9. Tarjoa rapeat tofufritterit tattarin ja ruohosipulikastikkeen kanssa.
  Vinkki! Voit hienontaa puolet ruohosipulista fritteritaikinan sekaan.