1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkanat mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele ja leikkaa parsakaali pieniksi nupuiksi, kuori ja viipaloi myös varsi.
  2. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuutioi kirjolohi.
  4. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää valkosipulit, porkkanat ja parsakaalit pannulle. Mausta suolalla, mustapippurilla, chilijauheella, curryjauheella ja soijakastikkeella. Paista käännellen noin 3-4 minuuttia. 
  5. Kaada pannulle kookosmaito, huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia.
  6. Kun curry on hautunut noin 5 minuuttia, niin lisää lohikuutiot curryn joukkoon. Jatka hauduttamista noin 5-7 minuutin ajan, kunnes lohi on sopivan kypsää. 
  7. Hienonna korianteri.
  8. Viimeistele lohicurry korianterilla ja limen mehulla.
  9. Tarjoa lempeän mausteinen lohicurry riisin kanssa.
  Vinkki! Raasta pestyn limen kuorta curryyn.