- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja viipaloi porkkanat mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele ja leikkaa parsakaali pieniksi nupuiksi, kuori ja viipaloi myös varsi.
- Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuutioi kirjolohi.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää valkosipulit, porkkanat ja parsakaalit pannulle. Mausta suolalla, mustapippurilla, chilijauheella, curryjauheella ja soijakastikkeella. Paista käännellen noin 3-4 minuuttia.
- Kaada pannulle kookosmaito, huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia.
- Kun curry on hautunut noin 5 minuuttia, niin lisää lohikuutiot curryn joukkoon. Jatka hauduttamista noin 5-7 minuutin ajan, kunnes lohi on sopivan kypsää.
- Hienonna korianteri.
- Viimeistele lohicurry korianterilla ja limen mehulla.
- Tarjoa lempeän mausteinen lohicurry riisin kanssa.
Maidoton - Gluteeniton
Lempeän mausteinen lohicurry & riisiä (M,G, sis.kalaa)
Tähän lempeän mausteiseen curryyn kookosmaito tuo täyteläisyyttä ja mausteet mukavaa potkua. Lisäksi keitetään riisiä.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo