1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. 
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja punasipuli. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele lehtikaalit, poista kovat lehtiruodit ja suikaloi lehdet. 
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin ja sekoita siihen öljy.
  4. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Purista siskonmakkaroista nokareita pannulle ja paista noin 4-5 minuuttia käännellen.
  5. Lisää pannulle sipulit, kirsikkatomaatit ja lehtikaalit. Jatka paistamista muutama minuutti. 
  6. Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella, kuivatulla timjamilla, valkoviinietikalla ja tomaattipyreellä.
  7. Kaada pannulle tomaattimurska, huuhtele tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-8 minuuttia. 
  8. Sekoita keitetty pasta kastikkeen sekaan ja tarjoa heti. 
Vinkki! Voit tarjoilla pastan myös erikseen.