1. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten. 
  2. Kuori porkkanat ja vedä niistä ohuita lastuja kuorimaveitsellä tai juustohöylällä kulhoon. Pese ja puolita kurkku pitkittäin ja viipaloi puolikkaat porkkanalastujen sekaan. Mausta suolalla, sokerilla, riisiviinietikalla ja öljyllä. 
  3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetyt nuudelit hyvin ja sekoita niihin öljy.
  4. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. 
  5. Huuhtele ja suikaloi kevätsipulit. Rouhi suolapähkinät veitsellä pienemmäksi.
  6. Kuumenna paistinpannu savuavan kuumaksi. Lisää pannulle öljy ja possun jauheliha. Paista käännellen noin 3-4 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Lisää sitten pannulle valkosipulit, soijakastike ja riisiviinietikka. Jatka paistamista hetken aikaa.
  8. Sekoita pannulle keitetyt nuudelit, kevätsipulit ja suolapähkinät. Kuumenna nopeasti sekoitellen.
  9. Tarjoa dandan-nuudelit kurkku-porkkanasalaatin kanssa. 
  Vinkki! Voit leikata kurkun ja porkkanat tikuiksi ja pienimmät syöjät voivat napostella osan niistä ruoan valmistuessa.