- Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
- Kuori porkkanat ja vedä niistä ohuita lastuja kuorimaveitsellä tai juustohöylällä kulhoon. Pese ja puolita kurkku pitkittäin ja viipaloi puolikkaat porkkanalastujen sekaan. Mausta suolalla, sokerilla, riisiviinietikalla ja öljyllä.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetyt nuudelit hyvin ja sekoita niihin öljy.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Huuhtele ja suikaloi kevätsipulit. Rouhi suolapähkinät veitsellä pienemmäksi.
- Kuumenna paistinpannu savuavan kuumaksi. Lisää pannulle öljy ja possun jauheliha. Paista käännellen noin 3-4 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää sitten pannulle valkosipulit, soijakastike ja riisiviinietikka. Jatka paistamista hetken aikaa.
- Sekoita pannulle keitetyt nuudelit, kevätsipulit ja suolapähkinät. Kuumenna nopeasti sekoitellen.
- Tarjoa dandan-nuudelit kurkku-porkkanasalaatin kanssa.
Maidoton - sis.pähkinää & kananmunaa
Dandan-nuudelit & kurkku-porkkanasalaattia (M, sis. pähkinää & kananmunaa)
Miedosti mausteinen possun jauheliha yhdistetään nuudelien ja raikkaan kurkku-porkkanasalaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo