1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
    2. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele kirsikkatomaatit.
    3. Paloittele chorizot. Huuhtele rucolat siivilässä kylmällä vedellä.
    4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
    5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää chorizot pannulle ja paista sekoitellen 3-4 minuuttia.
    6. Lisää sitten pannulle sipulit ja kirsikkatomaatit. Jatka paistamista vielä hetki.
    7. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, (savu)paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella ja valkoviinietikalla.
    8. Kaada tomaattimurska pannulla, huuhtaise tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
    9. Kuumenna ja hauduta 5-8 minuuttia.
    10. Sekoita pasta kastikkeen sekaan.
    11. Tarjoile mausteinen chorizopasta pastajuuston kanssa. Viimeistele annokset rucolalla.
    Vinkki! Voit korvata reseptin kuivatun yrttisekoituksen kuivatulla oreganolla tai kuivatulla basilikalla