1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten.
  2. Kuori ja lohko perunat. Keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  3. Huuhtele ja suikaloi kevätsipulit. Kuori ja leikkaa porkkanat pieniksi kuutioiksi. Voit myös raastaa porkkanat. Huuhtele ja lohko paprika.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja paista käännellen noin 4 minuuttia.
  5. Lisää pannulle kevätsipulit, porkkanat ja paprikat. Jatka paistamista muutama minuutti.
  6. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, juustokuminalla, chilijauheella, kuivatulla yrttisekoituksella ja tomaattipyreellä.
  7. Kaada pannulle tomaattimurska. Huuhtaise tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
  8. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja kuutioi kurkku joukkoon. Huuhtele ja suikaloi kevätsipulit sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja mustapippurilla.
  9. Tarjoa mausteinen jauhelihagulassi keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.