1. Kuori ja lohko perunat sekä porkkanat. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekä suikaloi puolikas chili.
  2. Kuumenna korkeareunainen kattila kuumaksi. Lisää kattilaan öljy, perunat, porkkanat, valkosipulit ja chili.
  3. Kuullota kasviksia muutama minuutti sekoitellen. Mausta suolalla, mustapippurilla ja curryjauheella.
  4. Lisää sitten vesi, kookosmaito ja kanafondi kasvisten joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 10-15 minuuttia, tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  5. Huuhtele sillä aikaa parsakaali ja leikkaa se pieniksi nupuiksi. Kuori myös parsakaalin varsi ja viipaloi se.
  6. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerin fileesuikaleet ja ruskista niitä noin 4 minuuttia. Mausta ripauksella suolaa.
  7. Kun perunat ovat melkein kypsiä niin lisää keittoon kypsät broilerit ja parsakaalit. Hauduta vielä noin 5 minuuttia.
  8. Hienonna keiton sekaan puolikas ruukku lehtipersiljaa ja raasta pestyn puolikkaan sitruunan kuori sekä purista mehua.
  9. Tarkista maku ja tarjoa heti.