1. Huuhtele ja suikaloi kaali sekä paprika. Kuori ja viipaloi porkkanat. Suikaloi puolikas chili. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekä pala inkivääriä.
  2. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  3. Valmista kastike. Purista puolikkaan sitruunan mehu pieneen astiaan. Mittaa joukkoon soijakastike, valkoviinietikka, vesi ja sokeri. Sekoita ja jätä maustumaan.
  4. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät nuudelit hyvin ja sekoita joukkoon öljyä.
  5. Kuumenna paistinpannu lähes savuavan kuumaksi.
  6. Lisää öljy ja kanasuikaleet pannulle. Paista suikaleita noin 3 minuuttia ja mausta ripauksella suolaa. Siirrä paistuneet kanat sivuun pannulta ja pyyhkäise pannu puhtaaksi.
  7. Lisää samalle pannulle öljyä, kaalit, paprikat, porkkanat, chili, valkosipulit sekä inkivääri. Paista kasviksia muutama minuutti sekoitellen ja lisää sitten kanat takaisin pannulle kasvisten joukkoon.
  8. Kaada pannulle kastike ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku.
  9. Hienonna puolikas ruukku korianteria ja viimeistele wokki sillä.
  10. Tarjoa mausteinen kana-kasviswokki keitettyjen nuudeleiden kanssa.
Vinkki! Jos kotoa löytyy kalakastiketta. niin se tuo oman twistinsä wokkiin. Sillä voi korvata osan soijakastikkeen määrästä.