1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Suikaloi paprikat ja valuta kikherneet. Hienonna puolikas chili ja hienonna puolikas ruukku korianteria.
  2. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit, paprikasuikaleet ja chili. Kuullota kasviksia muutama minuutti sekoitellen.
  3. Lisää joukkoon tomaattipyree ja kikherneet.
  4. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella ja juustokuminalla.
  5. Kaada pannulle tomaattimurska ja vesi. Kuumenna seos kiehuvaksi.
  6. Paina lusikalla seokseen yksi kolo kerrallaan ja riko koloihin kananmuna.
  7. Jatka shaksukan hauduttamista kannen tai folion alla miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kananmunat ovat hyytyneet.
  8. Viimeistele shakshuka korianterilla ja tarjoile lämpimänä.