1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese ja viipaloi perunat uunipellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla, (savu)paprikajauheella ja öljyllä. Nosta perunat uuniin ja paahda noin 25 minuuttia.
  3. Suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Pese tai kuori omenat sekaan. Mausta öljyllä, (dijon)sinapilla, suolalla, sokerilla ja valkoviinietikalla. Raasta sekaan pestyn limen kuori sekaan ja purista myös mehu joukkoon.
  4. Kumoa jogurtti omaan kulhoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Hienonna puolet mintusta sekaan. 
  5. Muotoile karitsan jauhelihataikinasta öljyllä kostutetuin käsin pihvejä ruokailijamäärän mukaan.
  6. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle karitsapihvit. Paista molemmilta puolilta noin 4-5 minuuttia, kunnes pihvit ovat sopivan kypsiä. 
  7. Lämmitä hampurilaissämpylät uunissa perunoiden kanssa.
  8. Sivele sämpylöihin minttukastiketta. Lisää pohjien päälle kaali-omenaslawta ja pihvit. Revi pihvien päälle loput mintut.
  9. Tarjoa karitsaburgerit perunoiden kanssa.