1. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja hienonna tai raasta pala inkivääriä. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele ja leikkaa parsakaali pieniksi nupuiksi, kuori ja viipaloi myös varsi.
  2. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten omaan kattilaan. Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna toinen iso kattila ja öljy. Lisää kattilaan broilerisuikaleet. Paista käännellen noin 4 minuuttia.
  4. Lisää broilereiden sekaan sipulit, inkivääri, porkkanat ja parsakaali. Jatka paistamista muutama minuutti. Mausta suolalla, curryjauheella, kurkumalla ja soijakastikkeella.
  5. Lisää kattilaan kookosmaito ja reseptin vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-8 minuuttia.
  6. Annostele lautasten pohjille nuudeleita ja nosta kauhalla kanalientä, kanoja ja kasviksia nuudeleiden päälle.
  7. Viimeistele annokset puolikkaan limen mehulla.
  8. Tarjoile mausteinen kanakeitto nuudeleilla heti.
Vinkki! Huuhtele kookosmaitopurkki vedellä ja lisää vesi kattilaan - näin hyödynnät koko kookosmaitopurkin.