1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Harjaa perunat puhtaaksi tarvittaessa ja lohko ne leivinpaperilla vuoratulla uunipellille.
  3. Mausta perunat oliiviöljyllä, suolalla ja kuivatulla rosmariinilla. Paahda perunoita uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä.
  4. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Huuhtele ja suikaloi paprikat.
  5. Kuutioi kypsä naudanliha.
  6. Kuumenna paistinpannu savuavan kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja sipulit sekä paprikat. Paista kasviksia hetken aikaa sekoitellen.
  7. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, kuivatulla oreganolla, kanelilla, (savu)paprikajauheella, chilijauheella, tomaattipyreellä ja soijakastikkeella.
  8. Lisää sitten pannulle naudanlihakuutiot, punaviinietikka ja tomaattimurska, huuhtele tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua noin 15 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  9. Tarjoa nopea lihapata Stifado rosmariiniperunoiden kanssa.