1. Mittaa vesi kattilaan kiehumaan.
  2. Leikkaa broilerin paistileikkeet 3-4 osaan ja lisää ne kiehuvan veden sekaan. Lisää kattilaan myös kanafondi, suola, curryjauhe ja chilijauhe. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
  3. Laita vesi kiehumaan riisiä varten toiseen kattilaan.
  4. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi.
  5. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Kuumenna korkeareunainen paistinpannu, voi ja öljy. Lisää pannulle sipulit ja porkkanat. Kuullota noin 3-4 minuuttia käännellen.
  7. Lisää pannulle vehnäjauhot ja jatka paistamista hetki.
  8. Nosta kauhalla kanojen keitinlientä noin 4-5 dl paistinpannulle koko ajan sekoittaen.
  9. Hauduta kastiketta noin 10 minuutin ajan välillä sekoittaen.
  10. Nyhdä sillä aikaa kypsät kanat käsin tai haarukalla ja lisää ne kastikkeeseen.
  11. Kaada kastikkeen sekaan ruokakerma. Mausta mustapippurilla. Raasta sekaan pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista mehu joukkoon. Kiehauta kuumaksi.
  12. Hienonna puolikas ruukku persiljaa.
  13. Tarjoile herkullinen kanakastike riisin kanssa ja viimeistele annokset persiljalla.