1. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Kuori ja suikaloi punasipuli sekaan. Raasta joukkoon pestyn limen kuori. Mausta valkoviinietikalla, sokerilla ja suolalla.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna kattila ja öljy. Lisää broilerin fileesuikaleet kattilaan ja paista 3-4 minuuttia käännellen. Mausta suolalla. Lisää kattilaan valkosipulit ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
  4. Sekoita broilereihin currytahna ja jatka paistamista vielä hetken aikaa. 
  5. Kaada kattilaan broilerien sekaan reseptin vesi ja kookosmaito, huuhtele kookosmaitopurkki vedellä ja lisää myös vesi kattilaan. Mausta kanafondilla ja soijakastikkeella.. 
  6. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia. 
  7. Hienonna korianteri.
  8. Laita toiseen kattilaan vesi kiehumaan nuudeleita varten. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetyt nuudelit hyvin ja sekoita niihin öljy.
  9. Annostele kulhojen pohjille nuudeleita. Lisää nuudelien päälle kuumaa lientä ja broilereita.
  10. Viimeistele annokset kaalisalaatilla, korianterilla ja limen mehulla.