- Valmista teriyakikastike. Mittaa soijakastike, valkoviinietikka, sokeri ja vesi pieneen kattilaan. Kuori ja raasta joukkoon pala inkivääriä ja valkosipulinkynnet. Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä sivuun liedeltä odottamaan.
- Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
- Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
- Leikkaa kirjolohi annospaloiksi ruokailijamäärän mukaan.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin ja kumoa kulhoon. Lisää sekaan öljy ja pinaatit. Mausta suolalla, mustapippurilla ja limen mehulla.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy kuumaksi. Lisää lohipalat nahkapuoli alaspäin pannulle. Paista nahkapuoli alaspäin noin 4 minuuttia. Käännä lohipalat ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
- Kaada pannulle teriyakikastike. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 2 minuuttia.
- Tarjoa rapeaksi paistettu teriyakilohi nuudeleiden kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo