1. Valmista teriyakikastike. Mittaa soijakastike, valkoviinietikka, sokeri ja vesi pieneen kattilaan. Kuori ja raasta joukkoon pala inkivääriä ja valkosipulinkynnet. Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä sivuun liedeltä odottamaan.
  2. Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
  3. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  4. Leikkaa kirjolohi annospaloiksi ruokailijamäärän mukaan.
  5. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin ja kumoa kulhoon. Lisää sekaan öljy ja pinaatit. Mausta suolalla, mustapippurilla ja limen mehulla.
  6. Kuumenna paistinpannu ja öljy kuumaksi. Lisää lohipalat nahkapuoli alaspäin pannulle. Paista nahkapuoli alaspäin noin 4 minuuttia. Käännä lohipalat ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
  7. Kaada pannulle teriyakikastike. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 2 minuuttia.
  8. Tarjoa rapeaksi paistettu teriyakilohi nuudeleiden kanssa.
Vinkki! Valmista tämä resepti ensimmäisenä.