1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Laita vesi kiehumaan perunoita varten.
  3. Pese perunat ja keitä ne kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  4. Kumoa creme fraiche kulhoon. Huuhtele ja suikaloi sekaan kesäsipuli. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sinapilla.
  5. Mausta kirjolohi suolalla ja mustapippuri. Nosta kirjolohi leivinpaperilla vuoratulla uunipellille tai uunivuokaan. Levitä pintaan maustettu creme fraiche.
  6. Nosta kirjolohi uuniin ja paista noin 20-25 minuuttia, kunnes lohi on sopivan kypsää.
  7. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa valmiiksi.
  8. Valmista salaatti. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit joukkoon. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  9. Valuta kypsät perunat hyvin ja murskaa ne esimerkiksi survimella. Mausta voilla ja suolalla. Purista sekaan puolikkaan sitruunan mehut ja lisää joukkoon hienonnettu lehtipersilja.
  10. Tarjoile uunissa kuorrutettu kirjolohi murskattujen perunoiden ja salaatin kanssa.