- Kuumenna uuni 225 asteeseen.
- Laita vesi kiehumaan perunoita varten.
- Pese perunat ja keitä ne kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kumoa creme fraiche kulhoon. Huuhtele ja suikaloi sekaan kesäsipuli. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sinapilla.
- Mausta kirjolohi suolalla ja mustapippuri. Nosta kirjolohi leivinpaperilla vuoratulla uunipellille tai uunivuokaan. Levitä pintaan maustettu creme fraiche.
- Nosta kirjolohi uuniin ja paista noin 20-25 minuuttia, kunnes lohi on sopivan kypsää.
- Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa valmiiksi.
- Valmista salaatti. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit joukkoon. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
- Valuta kypsät perunat hyvin ja murskaa ne esimerkiksi survimella. Mausta voilla ja suolalla. Purista sekaan puolikkaan sitruunan mehut ja lisää joukkoon hienonnettu lehtipersilja.
- Tarjoile uunissa kuorrutettu kirjolohi murskattujen perunoiden ja salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo