1. Viipaloi puolikas chili kulhoon. Purista kulhoon limen mehut. Mittaa sekaan soijakastike, valkoviinietikka ja sokeri. Sekoita hyvin ja jätä kastike maustumaan.
  2. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten. 
  3. Huuhtele lehtikaalit ja poista kovat lehtiruodit. Suikaloi lehdet.
  4. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi. Kuori ja hienonna solo valkosipuli.
  5. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Huuhtele kypsät nuudelit kylmällä vedellä siivilässä. Lorauta nuudeleiden joukkoon öljy ja sekoita.
  7. Kuumenna paistinpannu lähes savuavan kuumaksi. Lisää kuumalle pannulle öljy ja porkkanatikut. Paista hetken aikaa sekoitellen.
  8. Lisää pannulle sitten valkosipuli ja lehtikaalit. Jatka paistamista hetki.
  9. Siirrä kasvikset pannun reunoille. Riko kananmunat pannun keskelle. Anna munien hyytyä hetki, riko sitten munien rakenne ja sekoita munat kasvisten joukkoon.
  10. Lisää pannulle valutetut nuudelit ja kastike. Sekoita ja tarkista maku.
  11. Rouhi suolapähkinät veitsellä pienemmäksi.
  12. Viimeistele fried noodles suolapähkinöillä ja tarjoa heti.
Vinkki! Voit korvata osan soijakastikkeen määrästä kalakastikkeella.