Skip to contentRuokaboksi

Ruokaboksin “Patatas bravas”, mustekalaa & aiolia

Tämän reseptin avulla lennät makumatkalle Espanjaan! Patatas bravas tyyliset perunat paahdetaan uunissa tuoreen valkosipulin ja paprikajauheen kanssa. Reseptin päätähtenä on valmiiksi kypsennetty mustekala, joka helpottaa tämän ruoanvalmistusta. Lisukkeeksi valmistetaan aiolia eli valkosipulimajoneesia sekä raikasta tomaatti-sipulisalaattia.

Clock Icon35 min
MaidotonGluteenitonSisältää kananmunaa

Perunat:
1 kg perunoita
3 valkosipulinkynttä
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tl paprikajauhetta
2 rklöljyä
Aioli:
2 valkosipulinkynttä
2 psmajoneesia
Tomaattisalaatti:
1 rstomaatteja
1 punasipuli
0.5 ruukkulehtipersiljaa
0.5 sitruunan mehu
ripaus sokeria
ripaus mustapippuria
Mustekala:
3-4 valkosipulinkynttä
1 chili
2 pktmustekalaa
2 rklöljyä
0.5 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
0.5 sitruunan mehu
0.5 ruukkulehtipersiljaa

Lisää samanlaisia reseptejä

Vie makumatkalle Espanjaan Ruokaboksin “Patatas bravas” mustekalalla & aiolilla

Ruokaboksin “Patatas bravas” tarjoaa sinulle ainutlaatuisen kulinaarisen kokemuksen, jossa uunissa paahdetut perunat kohtaavat valmiiksi kypsennetyn mustekalan ja maukkaan aiolin. Tämä ruokaisa annos on täydellinen valinta, kun haluat tuoda palan Espanjaa omaan keittiöösi tai tarjota vieraille erikoisemman elämyksen. Tästä aterian rakentamisesta tulee varmasti keskustelunaihe illanistujaisissa tai perheen illallisella.

Miksi valita Ruokaboksin “Patatas bravas” mustekalalla & aiolilla?

Tässä herkullisessa annoksessa yhdistyvät uuniperunoiden täyteläisyys ja mustekalan merenläheiset maut. Tuore valkosipuli ja paprikajauhe tuovat annokseen aitoa espanjalaista makua, ja ainutlaatuinen lisuke, aioli, täydentää kokonaisuuden täyteläisesti. Mustekala on proteiinipitoinen ja terveellinen vaihtoehto, kun taas uunipaahdetut perunat tarjoavat hiilihydraatteja energian lähteeksi.

Näin valmistat Ruokaboksin “Patatas bravas” helposti

Ruokaboksissa on kaikki tarvittavat raaka-aineet ruoan valmistukseen. Aloita paistamalla perunat uunissa ja valmistamalla aioli tuoreesta valkosipulista. Reseptiä voi muunnella vaihtamalla mustekalan esimerkiksi katkarapuihin tai kanafileisiin. Pro tip: Valitse perunat huolellisesti ja pese ne ennen leikkaamista, jotta ne saavat parhaan tekstuurin kypsyessään.

Täydelliset lisukkeet ja tarjoiluvinkit Patatas bravas mustekalan ja aiolin kera

Tämä herkullinen ateria on parhaimmillaan raikkaan salaattikulhojen tai grillattujen vihannesten kanssa. Tarjoile se jäähdytetyn sitruunaveden tai raikkaan hedelmäjuoman kera, ja viimeistele annos ripauksella tuoretta persiljaa. Perheet voivat jakaa annoksen yhteiseltä tarjoiluaskilta, mikä luo rennon ja jaettavan ruokakokemuksen.

Laadukas ja monipuolinen valinta joka tilanteeseen

Ruokaboksin “Patatas bravas” mustekalalla ja aiolilla on täydellinen valinta mihin tahansa tilaisuuteen, olipa kyseessä arkinen ateria tai juhlavampi hetki. Tämän aterian valmistaminen on helppoa ja nopeaa, mutta lopputulos on silti väkisin kehuja keräävä. Kokeile tätä maistuvaa ja monipuolista reseptiä seuraavalla kokkauskerralla ja nauti aidosta espanjalaisesta elämyksestä!

Ruokaboksin “Patatas bravas” -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.

Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.