Ruokaboksi

Helppo lihamureke uunijuureksilla & kermaisella sienikastikkeella

Valmis jauhelihataikina, joka on valmistettu possun- ja naudanlihasta, nopeuttaa lihamurekkeen valmistamista. Samalla pellillä paahdetaan perunoita ja porkkanoita. Lopputuloksen kruunaa kermainen sienikastike.

Clock Icon55 min
LaktoositonGluteenitonSisältää possua

Juurekset:
1 kg perunoita
0,5 kg porkkanoita
1.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkuivattua timjamia
2 rklöljyä
Mureke:
0.5 rklöljyä
1 pktsika-nauta jauhelihataikinaa
Kastike:
1 sipuli
1 rsherkkusieniä
1 rklvoita
0.5 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
1 prkruokakermaa + 1 dl vettä
1 rkl(dijon)sinappia
2 rklsoijakastiketta

Lisää samanlaisia reseptejä