Kanaa “Piccata” eli kanaa sitruunaisessa kapriskastikkeessa
Tämä resepti on saanut inspiraatiota Italiasta. Kana hautuu ihanasti sitruunaisessa kastikkeessa, jossa makua tuovat myös kaprikset ja lehtipersilja. Lisäksi paahdettuja perunoita ja kirsikkatomaatteja.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tlkuivattua timjamia
- 1 rskirsikkatomaatteja
- Kana:
- 1 pktbroilerin paistileikkeitä
- 0.5 tlsuolaa ja mustapippuria
- 1 dlvehnäjauhoja
- 2 rklöljyä
- 1 sipuli
- 1 solo valkosipuli
- 1 prkkapriksia
- 1 rklvoita
- 3 dlvettä
- 1 kanafondi
- 1 sitruunan kuori
- 1 sitruunan mehu
- 3 rklvoita
- 1 ruukku persiljaa