Paahdettuja bratwursteja, perunoita & karamellisoituja ruusukaaleja
Bratwurst on saksalainen perinnemakkara. Tässä reseptissä se paahdetaan uunissa perunoiden kanssa ja tarjoillaan sesongissa olevien ruusukaalien kera.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 2 punasipuli
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua timjamia
- Kastike:
- 1 prkkermaviiliä
- ripaus suolaa
- 0.5 tlkuivattua yrttisekoitusta
- 0.5 rkl(dijon)sinappia
- 1 tlvalkoviinietikkaa
- Ruusukaalit:
- 1 rsruusukaaleja
- 0.5 rklöljyä
- 2 rklvoita
- 0.5 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 rklhunajaa
- Bratwurst:
- 2 pktbratwurstia