Ruokaboksi

Paahdettuja bratwursteja, perunoita & karamellisoituja ruusukaaleja

Bratwurst on saksalainen perinnemakkara. Tässä reseptissä se paahdetaan uunissa perunoiden kanssa ja tarjoillaan sesongissa olevien ruusukaalien kera.

Clock Icon45 min
LaktoositonGluteenitonSisältää possua

Perunat:
1 kg perunoita
2 punasipuli
2 rklöljyä
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkuivattua timjamia
Kastike:
1 prkkermaviiliä
ripaus suolaa
0.5 tlkuivattua yrttisekoitusta
0.5 rkl(dijon)sinappia
1 tlvalkoviinietikkaa
Ruusukaalit:
1 rsruusukaaleja
0.5 rklöljyä
2 rklvoita
0.5 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
2 rklhunajaa
Bratwurst:
2 pktbratwurstia

Lisää samanlaisia reseptejä