
Karitsan ulkofileetä, parmesanperunoita & kasviksia sekä valkosipulikastiketta
Tämän reseptin päätähtenä loistaa Reinin lihan kotimainen karitsan ulkofilee. Perunat kuorrutetaan parmesanjuustolla ja paahdetaan uunissa yhdessä varsiparsakaalien ja kirsikkatomaattien kanssa.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlkuivattua timjamia
- 1 psparmesanjuustoa
- Kasvikset:
- 1 psvarsiparsakaaleja
- 1 rskirsikkatomaatteja
- 1 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlkuivattua oreganoa
- Karitsa:
- 1 pktkaritsan ulkofileetä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 rklöljyä
- Kastike:
- 3-4 valkosipulinkynttä (paahdettuna)
- 1 prkpunaviinikastiketta
- 0.5 rklpunaviinietikkaa
- 0.5 tlsuolaa ja sokeria
- 3 rklvoita
Lisää samanlaisia reseptejä
Karitsan ulkofileetä, parmesanperunoita & kasviksia sekä valkosipulikastiketta