Ruokaboksi

Karitsan ulkofileetä, parmesanperunoita & kasviksia sekä valkosipulikastiketta

Tämän reseptin päätähtenä loistaa Reinin lihan kotimainen karitsan ulkofilee. Perunat kuorrutetaan parmesanjuustolla ja paahdetaan uunissa yhdessä varsiparsakaalien ja kirsikkatomaattien kanssa.

Clock Icon45 min

Perunat:
1 kg perunoita
2-3 valkosipulinkynttä
2 rklöljyä
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
1 tlkuivattua timjamia
1 psparmesanjuustoa
Kasvikset:
1 psvarsiparsakaaleja
1 rskirsikkatomaatteja
1 rklöljyä
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
1 tlkuivattua oreganoa
Karitsa:
1 pktkaritsan ulkofileetä
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 rklöljyä
Kastike:
3-4 valkosipulinkynttä (paahdettuna)
1 prkpunaviinikastiketta
0.5 rklpunaviinietikkaa
0.5 tlsuolaa ja sokeria
3 rklvoita

Lisää samanlaisia reseptejä

Karitsan ulkofileetä, parmesanperunoita & kasviksia sekä valkosipulikastiketta