Kermainen salsiccia-makkarapasta pinaatilla & kirsikkatomaateilla
Salsiccia-makkara on alunperin kotoisin Italiasta. Se on maustettu yrteillä ja valkosipulilla. Tässä reseptissä käytetään kotimaista Björkensin tilan valmistamaa makkaraa. Pastaan makua tuovat raikkaat Närpiön kirsikkatomaatit ja kotimaiset Deliverden pinaatit.
LaktoositonSisältää possua
- Pasta:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rskirsikkatomaatteja
- 1 rspinaattia
- 1 rklöljyä
- 1 pktsalsiccia-makkaraa
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 1 prkruokakermaa + 1 dl vettä
- Lisäksi:
- n. 400 g pastaa
- 1 rklöljyä