Ruokaboksi

Kermainen salsiccia-makkarapasta pinaatilla & kirsikkatomaateilla

Salsiccia-makkara on alunperin kotoisin Italiasta. Se on maustettu yrteillä ja valkosipulilla. Tässä reseptissä käytetään kotimaista Björkensin tilan valmistamaa makkaraa. Pastaan makua tuovat raikkaat Närpiön kirsikkatomaatit ja kotimaiset Deliverden pinaatit.

Clock Icon35 min
LaktoositonSisältää possua

Pasta:
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rskirsikkatomaatteja
1 rspinaattia
1 rklöljyä
1 pktsalsiccia-makkaraa
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
1 rklvalkoviinietikkaa
1 prkruokakermaa + 1 dl vettä
Lisäksi:
n. 400 g pastaa
1 rklöljyä

Lisää samanlaisia reseptejä