Pannulla paistettua nieriää & kermaista kasvispaistosta
Tästä reseptistä valmistuu ravintolatasoinen kala-annos. Nieriä paistetaan pannulla rapeaksi ja sen lisäkkeeksi valmistetaan kermaista kasvispaistosta.
- Perunat:
- 1 kg perunoita
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 rklöljyä
- 0.5 sitruunan kuori + mehu
- 0,5 ruukku ruohosipulia
- Paistos:
- 2 valkosipulinkynsi
- 1 fenkoli
- 1 pala valkokaalia
- 3 rklvoita
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlkuivattua timjamia
- 2 tlsokeria
- 1 prk ruokakermaa (3 dl) + 0,5 dl vettä
- 0.5 sitruunan kuori + mehu
- 0,5 ruukku ruohosipulia
- Nieriä:
- 1 pktnieriää
- 2 rklöljyä
- 1 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 rklvoita