Ruokaboksi

Peruna ”nachopelti” jauhelihalla & pico de galloa

Kotimaisista perunoista valmistetaan maukas nachopelti. Nachopelti kuorrutetaan Reinin Lihan naudan jauhelihalla ja Porlammin meijerin goudaraasteella. Itse tehty pico de gallo eli salsa valmistetaan Närpiön Vihanneksen San Marzano tomaateista. Annokset viimeistellään Maitokolmion creme fraichella.

Clock Icon50 min

Perunat:
1 kg perunoita
2 rklöljyä
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlpaprikajauhetta
2 tlkuivattua timjamia
Pico de gallo:
1 punasipuli
1 rsSan Marzano tomaatteja
1 limen mehu
ripaus suolaa
1 tlsokeria
ripaus mustapippuria
Jauheliha:
2 valkosipulinkynsi
1 rklöljyä
1 pktnaudan jauhelihaa
1 tlsuolaa
2 tljuustokuminaa
0.5 tlchilijauhetta
Lisäksi:
1 psjuustoraastetta
1 prkcreme fraichea

Lisää samanlaisia reseptejä