Pulled Chicken tortillat pico de gallolla & kaalilla
Tortillat täytetään tällä viikolla BBQ-kastikkeella maustetulla nyhtökanalla. Marinoitu kaali ja itse tehty salsa eli pico de gallo sopivat täydellisesti nyhtökanan kanssa.
- Salsa:
- 1 punasipuli
- 1 rskirsikkatomaatteja
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tlsokeria
- 0.5 rklöljyä
- 0.5 limen kuori + mehu
- Nyhtökana:
- 2 rklöljyä
- 1 pktsous vide kanaa
- 1 psBBQ-kastiketta
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- Kaali:
- 1 pala valkokaalia
- 1 rklvalkoviinietikkaa
- 0.5 rklöljyä
- 0.5 tlsuolaa
- 1 tlsokeria
- Lisäksi:
- 1 pkttortillalettuja
- 1 prkkreikkalaista jogurttia
- 0.5 limen mehu