Ruokaboksi

Pulled Chicken tortillat pico de gallolla & kaalilla

Tortillat täytetään tällä viikolla BBQ-kastikkeella maustetulla nyhtökanalla. Marinoitu kaali ja itse tehty salsa eli pico de gallo sopivat täydellisesti nyhtökanan kanssa.

Clock Icon40 min

Salsa:
1 punasipuli
1 rskirsikkatomaatteja
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1 tlsokeria
0.5 rklöljyä
0.5 limen kuori + mehu
Nyhtökana:
2 rklöljyä
1 pktsous vide kanaa
1 psBBQ-kastiketta
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Kaali:
1 pala valkokaalia
1 rklvalkoviinietikkaa
0.5 rklöljyä
0.5 tlsuolaa
1 tlsokeria
Lisäksi:
1 pkttortillalettuja
1 prkkreikkalaista jogurttia
0.5 limen mehu

Lisää samanlaisia reseptejä