Rapeaksi gratinoitu nachopelti härkiksellä & pico de galloa
Tämän viikon herkkuruokana on uunissa gratinoitu nachopelti. Pelti sisältää herkullista härkistä, maissilastuja, goudaraastetta ja kasviksia. Pelti viimeistellään itse tehdyllä pico de gallolla - eli salsalla. Simppeliä, nopeaa ja hyvää!
- Pico de gallo:
- 1 rstomaatteja
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 0.5 tlsokeria
- 1 limen kuori + mehu
- 1 pskorianteria
- Kasvikset:
- 1 prkkidneypapuja
- 1 punainen paprika
- 0.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua yrttisekoitusta
- 1 rklöljyä
- 2 rklvalkoviinietikkaa
- Härkis:
- 1 rklöljyä
- 1 pkthärkistä
- 0.5 tlsuolaa
- 2 tlcurryjauhetta
- Lisäksi:
- 1 psmaissilastuja
- 1 psjuustoraastetta