Ruokaboksi

Rapeaksi gratinoitu nachopelti härkiksellä & pico de galloa

Tämän viikon herkkuruokana on uunissa gratinoitu nachopelti. Pelti sisältää herkullista härkistä, maissilastuja, goudaraastetta ja kasviksia. Pelti viimeistellään itse tehdyllä pico de gallolla - eli salsalla. Simppeliä, nopeaa ja hyvää!

Clock Icon35 min

Pico de gallo:
1 rstomaatteja
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
0.5 tlsokeria
1 limen kuori + mehu
1 pskorianteria
Kasvikset:
1 prkkidneypapuja
1 punainen paprika
0.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkuivattua yrttisekoitusta
1 rklöljyä
2 rklvalkoviinietikkaa
Härkis:
1 rklöljyä
1 pkthärkistä
0.5 tlsuolaa
2 tlcurryjauhetta
Lisäksi:
1 psmaissilastuja
1 psjuustoraastetta

Lisää samanlaisia reseptejä

Rapeaksi gratinoitu nachopelti härkiksellä & pico de galloa – Täydellinen arkiherkku

Rapeaksi gratinoitu nachopelti härkiksellä ja pico de galloa on täydellinen valinta, kun haluat valmistaa herkullista ja helppoa ruokaa uunissa. Tämä nachopelti on mainio yhdistelmä meheviä makuja ja rapeutta, ja se sopii niin kiireiseen arki-iltaan kuin rentoon viikonloppuhetkeen ystävien kanssa. Nachopellin pääosassa ovat mausteinen härkis, rapsakat maissilastut sekä tuoreista tomaateista valmistettu raikas pico de gallo.

Mikä tekee gratinoidusta nachopellistä erityisen?

Tässä nachopellissä yhdistyvät raikkaan pico de gallon sekä täyteläisen goudajuuston maut, jotka tekevät siitä vastustamattoman. Härkis tuo annokseen proteiinia ja kidneypavut täydentävät kokonaisuuden. Tämä gluteeniton ja laktoositon herkku tarjoaa runsaasti makua ilman kompromisseja. Lime ja korianteri antavat pikantin lisän, joka nostaa nachopellin makuelämyksen uusiin ulottuvuuksiin.

Vinkkejä nopeaan valmistukseen ja muunnoksiin

Voit nopeuttaa valmistusta kuutioimalla ja valmiiksi maustamalla kasvikset jo edellisenä päivänä. Jos haluat vaihtelua, kokeile maustaa härkis chilijauheella tai juustokuminalla, tai korvaa härkis vaikka mehevällä kanalla tai maukkaalla tofulla. Nachopelti on helppo muokata omaan makuun sopivaksi.

Tarjoiluehdotukset – Täydellinen lisuke ja juomavalinnat

Tarjoile nachopelti heti uunista otettuna kuumana, ja viimeistele se raikkaalla pico de gallolla. Tämä herkku maistuu erityisen hyvin yhdessä vihreän salaatin tai guacamolen kanssa. Raikas limemehu tai jääkylmä sitruunavesi ovat loistavia juomavalintoja.

Gratinoidun nachopellin herkullisuus ja monikäyttöisyys

Rapeaksi gratinoitu nachopelti härkiksellä ja pico de galloa on helppo ja maukas vaihtoehto niin arjen nopeisiin aterioihin kuin viikonlopun herkutteluhetkiin. Kokeile tätä ihastuttavaa reseptiä ja nauti sen monista mauista jo tänään!

Rapeaksi gratinoitu nachopelti härkiksellä & pico de galloa -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.

Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.