Ruokaboksi

Rapeaksi gratinoitu nachopelti härkiksellä & pico de galloa

Tämän viikon herkkuruokana on uunissa gratinoitu nachopelti. Pelti sisältää herkullista härkistä, maissilastuja, goudaraastetta ja kasviksia. Pelti viimeistellään itse tehdyllä pico de gallolla - eli salsalla. Simppeliä, nopeaa ja hyvää!

Clock Icon35 min

Pico de gallo:
1 rstomaatteja
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
0.5 tlsokeria
1 limen kuori + mehu
1 pskorianteria
Kasvikset:
1 prkkidneypapuja
1 punainen paprika
0.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkuivattua yrttisekoitusta
1 rklöljyä
2 rklvalkoviinietikkaa
Härkis:
1 rklöljyä
1 pkthärkistä
0.5 tlsuolaa
2 tlcurryjauhetta
Lisäksi:
1 psmaissilastuja
1 psjuustoraastetta

Lisää samanlaisia reseptejä