Rapeat kananugetit & tikkuperunoita sekä jogurttikastiketta
Ruokaboksin rapeat kananugetit paistuvat uunissa kätevästi perunoiden kanssa samalla pellillä. Nugettien kuorrutus on tämän reseptin salaisuus. Lisäksi valmistetaan jogurttikastiketta nugettien dipiksi.
- Tikkuperunat:
- 1 kg perunoita
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 1 tlkuivattua timjamia
- 2 rklöljyä
- Nugetit:
- 1 psmausteseosta
- 1 psparmesanjuustoa
- 1 pktbroilerin rintafileitä
- Marinoitu punakaali:
- 1 pala punakaalia
- 2 rklvalkoviinietikkaa
- 1 tlsokeria
- 0.5 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 rklöljyä
- Jogurttikastike:
- 1 prkkreikkalaista jogurttia
- 1 limen kuori + mehu
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- 0.5 tlcurryjauhetta