Ruokaboksi

Ruokaboksin pitaleivät jauhelihalla ja marinoidulla kaalilla

Tässä reseptissä pitaleipien täytteeksi valmistuu mausteinen täyte broilerin jauhelihasta. Raikkautta tuovat marinoitu valkokaali ja tuoreet kirsikkatomaatit sekä kurkku. Pitaleivät viimeistellään jogurttikastikkeella.

Clock Icon45 min

Marinoitu kaali:
1 pala valkokaalia
1 tlsokeria
0.5 tlsuolaa
1 rklvalkoviinietikkaa
0.5 limen kuori + mehu
Jogurttikastike:
1 prkkreikkalaista jogurttia
ripaus suolaa ja mustapippuria
1 tlpaprikajauhetta
0.5 limen mehu
Jauheliha:
1 rklöljyä
1 pktbroilerin jauhelihaa
1 tlsuolaa
2 tlcurryjauhetta
1 tljuustokuminaa
0.5 tlchilijauhetta
Lisäksi:
1 kurkku
1 rskirsikkatomaatteja
2 pktpitaleipiä

Lisää samanlaisia reseptejä