Ruokaboksi

Uunissa paahdetut gochujang-koivet & perunoita sekä jogurttikastiketta

Gochujang-tahna on korealainen tulinen chilimaustetahna. Tässä reseptissä sillä glaseerataan broilerinkoivet. Lisäksi paahdetaan perunoita ja valmistetaan raikasta jogurttikastiketta.

Clock Icon55 min

Koivet:
1 pktbroilerinkoipia
30 g gochujang-tahnaa
3 rklsoijakastiketta
1 rklhunajaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Perunat:
1 kg perunoita
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
1 tlpaprikajauhetta
2 rklöljyä
Kastike:
1 prkkreikkalaista jogurttia
1 limen kuori + mehu
ripaus suolaa
ripaus sokeria
0.5 psruohosipulia
Marinoidut kirsikkatomaatit:
1 rskirsikkatomaatteja
0.5 psruohosipulia
0.5 rklöljyä
0.5 rklvalkoviinietikkaa
0.5 tlsokeria
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Lisää samanlaisia reseptejä