Ruokaboksi

Ylikypsää karitsan entrecotea, parmesanperunoita & kasviksia sekä valkosipulikastiketta

Valmiiksi ylikypsäksi haudutettu karitsan entrecote helpottaa tämän reseptin valmistamista. Perunat kuorrutetaan parmesanjuustolla ja paahdetaan uunissa yhdessä varsiparsakaalien ja kirsikkatomaattien kanssa.

Clock Icon60 min

Perunat:
1 kg perunoita
2-3 valkosipulinkynttä
2 rklöljyä
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
1 tlkuivattua timjamia
1 psparmesanjuustoa
Kasvikset:
1 psvarsiparsakaaleja
1 rskirsikkatomaatteja
1 rklöljyä
1 tlsuolaa ja mustapippuria
1 tlkuivattua oreganoa
Karitsa:
1 pktylikypsää karitsan entrecotea
Kastike:
3-4 valkosipulinkynttä (paahdettuna)
1 dlkaritsan haudutuslientä
1 prkpunaviinikastiketta
1 rklpunaviinietikkaa
0.5 tlsuolaa ja sokeria
3 rklvoita

Lisää samanlaisia reseptejä