1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. 
  2. Voitele uunivuoka öljyllä. Lisää sous vide possu liemineen vuokaan. Levitä pintaan BBQ-kastike. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta uuniin ja paahda noin 15 minuuttia. 
  3. Suikaloi punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Mausta sokerilla, suolalla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla. Raasta sekaan pestyn limen kuori ja purista joukkoon mehu. Hienonna sekaan puolikas pussi korianteria. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  4. Huuhtele ja kuutioi tomaatit pieniksi kuutioiksi. 
  5. Kun possu on paahtunut uunissa noin 15 minuuttia, niin nyhdä se haarukalla tai käsin pienemmäksi.
  6. Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
  7. Lisää tortillaletuille jogurttia, marinoitua punakaalia, pulled porkia ja tomaatteja.
  8. Viimeistele tacot jäljellä oleville korianterilla.
  9. Tarjoile pulled pork tacot heti. 
  Vinkki! Voit lämmittää pulled porkin myös kattilassa. Pilko sous vide possu pienemmäksi ja lisää nesteineen kattilaan. Kuumenna ja hauduta noin 12-15 minuutin ajan. Nyhdä haarukalla pienemmäksi ja mausta BBQ-kastikkeella, suolalla ja mustapippurilla.