- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Voitele uunivuoka öljyllä. Lisää sous vide possu liemineen vuokaan. Levitä pintaan BBQ-kastike. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta uuniin ja paahda noin 15 minuuttia.
- Suikaloi punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Mausta sokerilla, suolalla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla. Raasta sekaan pestyn limen kuori ja purista joukkoon mehu. Hienonna sekaan puolikas pussi korianteria. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
- Huuhtele ja kuutioi tomaatit pieniksi kuutioiksi.
- Kun possu on paahtunut uunissa noin 15 minuuttia, niin nyhdä se haarukalla tai käsin pienemmäksi.
- Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Lisää tortillaletuille jogurttia, marinoitua punakaalia, pulled porkia ja tomaatteja.
- Viimeistele tacot jäljellä oleville korianterilla.
- Tarjoile pulled pork tacot heti.
Laktoositon
BBQ-kastikkeella maustetut Pulled Pork tacot (L)
Tässä reseptissä tacot täytetään tällä kertaa mehevällä ylikypsällä possun kasslerilla. Possun muhiessa uunissa valmistetaan tortillojen muut täytteet – ruoka on siis hetkessä valmis.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo