1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja hienonna punasipuli.
  2. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää jauheliha kuumalle pannulle ja ruskista se. Lisää joukkoon punasipulit ja jatka paistamista hetki.
  3. Mausta jauheliha tacomausteella ja lisää pannulle sitten papusekoitus sekä tomaattimurska. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.
  4. Levitä tortillaletut leivinpaperin tai ison leikkuulaudan päälle. Jaa jauhelihatäyte lettujen keskelle ja ripottele täytteen päälle juustoraastetta. Jätä juustoraastetta myös gratinointia varten.
  5. Kääri täytetyt letut rulliksi varovasti ja nostele ne uunivuokaan tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  6. Ripottele tortillalettujen pinnalle loppu juustoraaste. Paista uunissa noin 10 minuuttia kunnes juusto on kauniin kullanruskeaa.
  7. Sillä aikaa pese ja kuutioi tomaatit ja huuhtaise rucola. Sekoita tomaattikuutiot ja rucola kulhossa. Mausta ripauksella mustapippurilla ja oliiviöljyllä. 
  8. Tarjoa gratinoidut jauhelihatortillat tomaatti-rucolasalaatin kanssa.
Vinkki! Valkosipuli sopii jauhelihatäytteeseen hyvin. Voitte lisätä sen pannulle paistumaan samaan aikaan kuin punasipulin.