- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja hienonna punasipuli.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää jauheliha kuumalle pannulle ja ruskista se. Lisää joukkoon punasipulit ja jatka paistamista hetki.
- Mausta jauheliha tacomausteella ja lisää pannulle sitten papusekoitus sekä tomaattimurska. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.
- Levitä tortillaletut leivinpaperin tai ison leikkuulaudan päälle. Jaa jauhelihatäyte lettujen keskelle ja ripottele täytteen päälle juustoraastetta. Jätä juustoraastetta myös gratinointia varten.
- Kääri täytetyt letut rulliksi varovasti ja nostele ne uunivuokaan tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Ripottele tortillalettujen pinnalle loppu juustoraaste. Paista uunissa noin 10 minuuttia kunnes juusto on kauniin kullanruskeaa.
- Sillä aikaa pese ja kuutioi tomaatit ja huuhtaise rucola. Sekoita tomaattikuutiot ja rucola kulhossa. Mausta ripauksella mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
- Tarjoa gratinoidut jauhelihatortillat tomaatti-rucolasalaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo