1. Suikaloi punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Kuori ja raasta sekaan porkkanat. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla.
  2. Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan kulhoon. Purista sekaan limen mehu. Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Hienonna sekaan korianteri.
  3. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää jauheliha pannulle ja paista käännellen noin 4-5 minuuttia. Mausta texmex-mausteseoksella.
  4. Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Sivele letuille creme fraichea. Täytä tortillat marinoidulla kaalilla, pico de gallolla ja mausteisella jauhelihalla.
  6. Tarjoa heti.
Vinkki! Voit jättää osan korianterista tortillojen viimeistelyyn.