- Suikaloi punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Kuori ja raasta sekaan porkkanat. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla.
- Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan kulhoon. Purista sekaan limen mehu. Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Hienonna sekaan korianteri.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää jauheliha pannulle ja paista käännellen noin 4-5 minuuttia. Mausta texmex-mausteseoksella.
- Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sivele letuille creme fraichea. Täytä tortillat marinoidulla kaalilla, pico de gallolla ja mausteisella jauhelihalla.
- Tarjoa heti.
Laktoositon
Meksikolaiset tortillat mausteisella jauhelihalla & pico de gallolla (L)
Tässä reseptissä tortillat täytetään mausteisella jauhelihalla. Lisäksi valmistetaan itse pico de galloa eli salsaa sekä marinoitua kaalia. Herkullista vai mitä? Kokonaisuuden kruunaa tuore korianteri.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo