- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Pese perunat huolellisesti, voit lohkoa isoimmat niistä.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat.
- Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle naudan jauheliha. Ruskista lihaa käännellen 3-4 minuuttia.
- Lisää pannulle valkosipuli ja porkkanat. Jatka paistamista hetken aikaa.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, paprikajauheella ja valkoviinietikalla.
- Kumoa tomaattimurska pannulle, huuhtele tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
- Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta 5-8 minuuttia välillä sekoitellen.
- Pese ja raasta kurkku kulhoon. Kuori ja raasta omenat sekaan. Voit myös viipaloida omenat. Mausta valkoviinietikalla, sokerilla, öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
- Valuta kypsät perunat hyvin. Murskaa ne esimerkiksi survimella. Sekoita joukkoon voi. Lisää tarvittaessa suolaa.
- Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa ja viimeistele pata sillä.
- Tarjoa tomaattinen jauhelihapata murskattujen perunoiden ja kurkku-omenasalaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo