1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi.
  3. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää kuumalle pannulle possunsuikaleet ja ruskista 3-4 minuuttia käännellen.
  4. Lisää possun sekaan sipulit ja porkkanat. Paista muutama minuutti.
  5. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, soijakastikkeella, valkoviinietikalla ja sinapilla.
  6. Mittaa pannulle vehnäjauhot ja ruskista jauhoja käännellen hetki.
  7. Lisää pannulle ruokakerma koko ajan sekoittaen. Huuhtele purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  8. Hauduta possukastiketta noin 15-20 minuuttia. Lisää tarvittaessa perunoiden keitinvettä ohentamaan possukastiketta.
  9. Valmista salaatti. Pese ja revi salaatti kulhoon. Huuhtele ja lohko kurkku sekaan. Mausta valkoviinietikalla ja öljyllä.
  10. Kun perunat ovat kypsiä valuta ne. Murskaa perunat survimella ja mausta suolalla ja voilla.
  11. Tarjoile possukastike murskattujen perunoiden ja salaatin kanssa.
Vinkki! Tämän ruoan maustamiseen sopii myös kuivattu rakuuna.