Mausteiset MUU maggaraperunat, lehtikaalisipsejä & dippiä
Ruokaboksin grilli tarjoilee tällä kertaa “makkaraperunat” vegaanisena versiona. MeEatin vegaaninen uutuustuote savu-chilimaggara on tämän reseptin päätähti. Koko komeuden kruunaa rapeat lehtikaalisipsit ja dippi.
- Makkaraperunat:
- 1 kg perunoita
- 3 porkkana
- 2 valkosipulinkynsi
- 1.5 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tl(savu)paprikajauhetta
- 2 tlkuivattua yrttisekoitusta
- 2 rklöljyä
- 2 pktvegaanista makkaraa
- Dippi:
- 1 prkkaurakeviä
- 0.5 pskevätsipulia
- 1 tlvalkoviinietikkaa
- 0.5 tlsuolaa
- 0.5 rkl(dijon)sinappia
- Lehtikaalisipsit:
- 1 pslehtikaalia
- 0.5 pskevätsipulia
- 1 rklöljyä
- ripaus suolaa ja mustapippuria