Ruokaboksi

Porsaan ulkofileepihvit, juustoista kukkakaaligratiinia & sitruunaista gremolataa

Gremolata on klassinen italialainen yrttikastike, joka sopii mainiosti paistetun possun seuraksi. Lisäkkeeksi tehdään herkullista juustoista kukkakaaligratiinia.

Clock Icon55 min

Gremolata:
2 valkosipulinkynttä
1 ruukku persiljaa
0.5 sitruunan kuori
1 sitruunan mehu
5 rkloliiviöljyä
0.5 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
Gratiini:
1 rklöljyä vuoan voiteluun
2 kukkakaalia
2 porkkanaa
1 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
0.5 tlpaprikajauhetta
1 rklvalkoviinietikkaa
1 prkruokakermaa + 1 dl vettä
1 psjuustoraastetta
Pihvit:
1 pktporsaan ulkofileetä
1 rklöljyä
0.5 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
0.5 tlchilijauhetta
ripaus paprikajauhetta

Lisää samanlaisia reseptejä