Quesadillat tonnikalalla & pestolla sekä pico de galloa
Tässä reseptissä meksikosta tutut quesadillat täytetään tonnikalalla ja pestolla. Quesadillat tarjoillaan pico de gallon eli itse tehdyn salsan ja creme fraichen kanssa.
25 min
Sisältää maitoaSisältää pähkinääSisältää kalaa
Pico de gallo:
1 rstomaatteja
1 punasipuli
1 pskorianteria
1 limen kuori + mehu
2 tlsokeria
0.5 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
Quesadillat:
2 tlktonnikalaa
1 prkpestoa
1 psjuustoraastetta
1 pkttortillalettuja
Lisäksi:
1 prkcreme fraichea
Vinkki
1. Voit käyttää osan tomaateista quesadillojen täytteenä.
2. Paista quesadillat useammassa erässä tai useammalla pellillä kiertoilmauunissa.
Pese ja kuutioi tomaatit kulhoon. Kuori ja hienonna punasipuli sekaan. Hienonna korianteri joukkoon. Raasta kulhoon pestyn limen kuori ja purista myös mehu sekaan. Mausta sokerilla, suolalla ja mustapippurilla.
3
Valuta tonnikalat.
4
Levittele tortillaletut pellille. Sivele letuille pesto. Lisää tortillojen toiselle puolelle tonnikalaa ja ripottele tonnikalan päälle juustoraaste. Taita puolikuun muotoon.
5
Nosta quesadillat uuniin ja paahda noin 8-10 minuutin ajan.
6
Leikkaa valmiit quesadillat kolmeen osaan kolmioiksi.
7
Tarjoile quesadillat pico de gallon ja creme fraichen kanssa.