Sitruunainen orzotto mascarponella & paahdetulla kesäkurpitsalla
Ihanan täyteläinen orzotto valmistuu kotimaisesta mascarponesta. Makua tuovat sitruuna ja parmesanjuusto. Orzoton kruunaa paahdettu kesäkurpitsa ja cashewpähkinät.
LaktoositonSisältää pähkinää
- Kesäkurpitsa:
- 1 kesäkurpitsa
- 2 rklöljyä
- 0.5 tlsuolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tlkuivattua oreganoa
- 1 pscashewpähkinöitä
- Orzotto:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynsi
- 2 rklöljyä
- 1 ps orzoa
- 2 rklvalkoviinietikkaa
- n. 11-12 dl vettä
- 1 tlsuolaa
- 0.5 tlmustapippuria
- 2 tlkuivattua timjamia
- 1 rsmascarponea
- 1 sitruunan kuori + mehu
- 1 psparmesanjuustoa