Ruokaboksi

Sitruunainen orzotto mascarponella & paahdetulla kesäkurpitsalla

Ihanan täyteläinen orzotto valmistuu kotimaisesta mascarponesta. Makua tuovat sitruuna ja parmesanjuusto. Orzoton kruunaa paahdettu kesäkurpitsa ja cashewpähkinät.

Clock Icon35 min
LaktoositonSisältää pähkinää

Kesäkurpitsa:
2 kesäkurpitsa
2 rklöljyä
1 tlsuolaa
ripaus mustapippuria
2 tlkuivattua oreganoa
1 pscashewpähkinöitä
Orzotto:
1 sipuli
2 valkosipulinkynsi
2 rklöljyä
1 ps orzoa
2 rklvalkoviinietikkaa
n. 11-12 dl vettä
1 tlsuolaa
0.5 tlmustapippuria
2 tlkuivattua timjamia
1 rsmascarponea
1 sitruunan kuori + mehu
1 psparmesanjuustoa

Lisää samanlaisia reseptejä

Sitruunainen orzotto – Täyteläistä makua mascarponella ja paahdetulla kesäkurpitsalla

Sitruunainen orzotto mascarponella ja paahdetulla kesäkurpitsalla on täydellinen yhdistelmä täyteläisyyttä ja raikkautta. Tämä maukas orzotto hurmaa sitruunan, parmesanjuuston ja paahdettujen cashewpähkinöiden vivahteilla. Orzotto on helppo ja nopea valmistaa, mikä tekee siitä ihanteellisen arjen kiireisiin tai viikonloppujen rentoihin illallisiin.

Miksi valita Sitruunainen orzotto mascarponella?

Sitruunainen orzotto mascarponella on erityinen makumatka, jossa yhdistyvät raikas sitruuna ja kermainen mascarpone. Tämä orzotto on rikastettu parmesanjuustolla, joka antaa ruoalle hienostuneen juustoiset sävyt. Paahdetut kesäkurpitsat ja cashewpähkinät tuovat annokseen mukavan rapsakan kontrastin. Lisäksi orzotto on laktoositon, joten se sopii monenlaisiin ruokavalioihin. Tämä ruokalaji on täynnä proteiinia ja terveellisiä rasvoja, mikä tekee siitä ravitsevan ja täyttävän aterian.

Helppoa valmistusta ja variaatioita

Sitruunaisen orzoton valmistus on yksinkertaista ja nopeaa. Voit säästää aikaa kiehauttamalla reseptiin tarvittavan veden etukäteen, jolloin orzo kypsyy nopeammin. Jos haluat, voit käyttää paahdettujen kesäkurpitsojen sijaan muita kasviksia, kuten paprikaa tai parsakaalia. Jos kaipaat lisää juustoista makua, säästä puolet parmesanjuustosta annosten viimeistelyyn.

Täydelliset lisukkeet ja tarjoiluehdotukset

Sitruunainen orzotto mascarponella on parhaimmillaan heti valmistuksen jälkeen tarjoiltuna. Kokeile tarjota orzotto raikkaan vihersalaatin kera, joka tasapainottaa orzoton täyteläisyyttä. Juomaksi sopii hyvin sitruunalla maustettu vesi tai kevyt hedelmäinen juoma. Orzotto voidaan tarjoilla yksittäisinä annoksina tai suurelta vadilta perheen ja ystävien kesken jaettavaksi.

Sitruunainen orzotto mascarponella – Herkullinen ja monipuolinen valinta

Sitruunainen orzotto mascarponella on herkullinen ja monipuolinen ruoka, joka sopii niin arjen kiireisiin kuin erityisiin hetkiin. Tämä kermainen ja sitruksinen orzotto ilahduttaa makunystyröitäsi ja tuo vaihtelua tavanomaiseen ruokapöytään. Kokeile jo tänään ja nauti tämän houkuttelevan ruokalajin ainutlaatuisista mauista!

Sitruunainen orzotto mascarponella & paahdetulla kesäkurpitsalla -resepti on Ruokaboksin ammattikokkien kehittämä ja resepti on testattu Ruokaboksin testikeittiössä.

Ruokaboksi toimittaa ammattikokkien kehittämät reseptit ja niihin valitut raaka-aineet suoraan kotiovellesi. Ruokaboksilla arki on helpompaa ja maukkaampaa.