1. Kuumenna uuni 210 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese ja lohko perunat uunipellille. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. 
  3. Kumoa broilerinkoivet kulhoon ja mausta ne BBQ-kastikkeella, suolalla ja mustapippurilla.
  4. Nostele koivet samalle pellille perunoiden kanssa. Nosta pelti uuniin ja paahda noin 40 minuuttia, kunnes koivet ovat kypsiä. 
  5. Mausta kermaviili suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja valkoviinietikalla. Hienonna sekaan persilja. Sekoita ja jätä maustumaan.
  6. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit joukkoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  7. Tarjoa BBQ-paahdetut broilerinkoivet lohkoperunoiden, salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Vinkki! 1. Voit maustaa broilerinkoivet omassa rasiassaan - näin tiskiä syntyy vähemmän. :) Vinkki! 2.Marinoi broilerinkoivet jo edellisenä päivänä valmiiksi, näin mausteet ehtivät imeytyä koipiin kunnolla.