- Kuumenna uuni 210 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Pese ja lohko perunat uunipellille. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla.
- Kumoa broilerinkoivet kulhoon ja mausta ne BBQ-kastikkeella, suolalla ja mustapippurilla.
- Nostele koivet samalle pellille perunoiden kanssa. Nosta pelti uuniin ja paahda noin 40 minuuttia, kunnes koivet ovat kypsiä.
- Mausta kermaviili suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja valkoviinietikalla. Hienonna sekaan persilja. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit joukkoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
- Tarjoa BBQ-paahdetut broilerinkoivet lohkoperunoiden, salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.
Vinkki! 1. Voit maustaa broilerinkoivet omassa rasiassaan - näin tiskiä syntyy vähemmän. :) Vinkki! 2.Marinoi broilerinkoivet jo edellisenä päivänä valmiiksi, näin mausteet ehtivät imeytyä koipiin kunnolla.