1. Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi. Voit myös raastaa porkkanat. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. 
  2. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja paista käännellen noin 3-4 minuuttia. 
  4. Lisää pannulle porkkanat ja sipulit. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, paprikajauheella ja kuivatulla yrttisekoituksella. Jatka paistamista hetken aikaa.
  5. Kaada pannulle papusalsa ja tomaattimurska. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
  6. Viimeistele chili con carne limen mehulla.
  7. Tarjoile chili con carne riisin ja creme fraichen kanssa.