- Kuori ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi. Voit myös raastaa porkkanat. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet.
- Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja paista käännellen noin 3-4 minuuttia.
- Lisää pannulle porkkanat ja sipulit. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, paprikajauheella ja kuivatulla yrttisekoituksella. Jatka paistamista hetken aikaa.
- Kaada pannulle papusalsa ja tomaattimurska. Huuhtele tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
- Viimeistele chili con carne limen mehulla.
- Tarjoile chili con carne riisin ja creme fraichen kanssa.
Laktoositon - Gluteeniton
Meksikolainen chili con carne & riisiä (L,G)
Tästä reseptistä syntyy lempeän mausteinen chili con carne, joka vie makumatkalle Meksikoon. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja annokset viimeistellään täyteläisellä creme fraichella.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo