- Laita vesi kiehumaan couscousia varten. Viipaloi kesäkurpitsa. Puolita kirsikkatomaatit ja hienonna basilika. Suikaloi kesäsipulin varret. Kuutioi halloumijuusto.
- Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Voitte halutessanne maustaa keitinveden curryjauheella.
- Valmista kastike. Hienonna valkosipulin kynsi. Kumoa jogurtti pieneen kulhoon ja sekoita joukkoon valkoviinietikka, suola, mustapippuri ja valkosipuli. Tarkista maku ja jätä maustumaan.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Paista kesäkurpitsaviipaleisiin kaunis väri tilkassa öljyä. Mausta suolalla, mustapippurilla ja (savu)paprikajauheella. Siirrä sivuun pannulta.
- Kuumenna pannu uudelleen ja ruskista halloumikuutiot öljyssä.
- Sekoita couscousin joukkoon kirsikkatomaatit, kesäkurpitsaviipaleet, kesäsipulin varret ja basilika. Lorauta joukkoon oliiviöljyä ja purista sitruunan mehu. Sekoita ja tarkista maku.
- Tarjoa couscous-salaatti paistettujen halloumikuutioiden ja jogurttikastikkeen kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo