1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili.
  3. Huuhtele pinaatit omissa rasioissaan ja valuta vesi pois. Hienonna puolikas ruukku korianteria valmiiksi.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna paistinpannu. Lisää kuumalle pannulle öljy, sipulit ja chili. Paista muutama minuutti sekoitellen keskilämmöllä.
  6. Lisää pinaatit pannulle sipuleiden joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Lisää pannulle kaurakerma ja pastan keitinvettä. Kuumenna kiehuvaksi ja murenna joukkoon fetajuusto. Purista sekaan puolikkaan sitruunan mehu ja tarkista maku.
  8. Sekoita kypsä pasta kastikkeen joukkoon ja viimeistele hienonnetulla korianterilla.