1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Mittaa vesi ja korppujauhot isoon kulhoon. Sekoita hyvin ja jätä hetkeksi turpoamaan.
  3. Harjaa perunat ja porkkanat tarvittaessa ja lohko ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  4. Valuta päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä kuivatulla rosmariinilla. Paahda kasviksia uunissa noin 25 minuuttia.
  5. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.  Sekoita sipulit, lehtipersilja ja jauheliha turvonneiden korppujauhojen joukkoon.
  6. Murustele jauhelihataikinan joukkoon fetajuusto, riko sekaan kananmuna ja mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella sekä kuivatulla yrttisekoituksella. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  7. Muotoile jauhelihamassasta öljyllä kostutetuin käsin ohuita pieniä pihvejä.
  8. Paista pihvit kypsiksi paistinpannulla molemmin puolin noin 3-4 minuuttia.
  9. Viimeistele paahdetut kasvikset puolikkaan sitruunan mehulla.
  10. Tarjoa fetalla maustetut jauhelihapihvit paahdettujen rosmariini-kasvisten kanssa.
Vinkki! Jauhelihapihvit voitte halutessanne paistaa myös uunissa samalla pellillä kasvisten kanssa noin 25 minuuttia.