- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat tai kuutioi pieniksi kuutioiksi. Pese ja kuutioi paprika.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin ja sekoita siihen öljy.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää jauheliha pannulle ja paista käännellen noin 3-4 minuuttia.
- Lisää pannulle sipulit, porkkanat ja paprikat. Jatka paistamista muutaman minuutin ajan.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla basilikalla, paprikajauheella, valkoviinietikalla ja tomaattipyreellä.
- Kaada pannulle tomaattimurska, huuhtaise tölkki vedellä ja kaada vesi sekaan. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
- Tarjoa jauhelihabolognese pastan ja parmesanjuuston kanssa.
Laktoositon
Maukas tomaattinen jauhelihabolognese & täysjyväpastaa (L)
Bolognese on arkiruokien klassikko. Lisäkkeeksi keitetään ravitsevaa täysjyväspagettia.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo