- Kuori ja kuutioi perunat. Kuutioi keittojuurekset.
- Kuumenna kattila, voi ja öljy. Lisää perunat ja keittojuurekset kattilaan ja kuullota hetken aikaa sekoitellen.
- Lisää tomaattipyree ja kuivattu yrttisekoitus kattilaan. Jatka kuullottamista hetken aikaa sekoitellen.
- Mittaa reseptin vesi kattilaan. Mausta suolalla, maustepippureilla ja laakerinlehdillä. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat melkein kypsiä.
- Kuutioi kirjolohi.
- Valuta kaprikset, mutta säästä tilkka lientä.
- Kun keitto on hautunut noin 15 minuuttia, niin lisää keittoon kirjolohikuutiot, kaprikset ja kapristen liemi.
- Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta vielä 4-5 minuuttia, kunnes perunat ja lohet ovat kypsiä.
- Tarjoile lohiseljanka creme fraichen kanssa.
Laktoositon - Gluteeniton
Slaavilainen lohiseljanka (L,G)
Perinteinen seljanka on tomaattipohjainen kalakeitto. Keiton maustaa kaprikset ja se viimeistellään ranskankermalla.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo