- Laita vesi kiehumaan perunoita varten.
- Kuori ja lohko perunat. Keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Pyörittele jauhelihataikinasta öljyllä kostutetuin käsin pieniä lihapullia.
- Kuumenna paistinpannu. Nostele lihapullat pannulle ja paista 6-8 minuuttia käännellen.
- Kaada pannulle lihapullien joukkoon ruokakerma. Huuhtaise purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Mausta kastike (dijon)sinapilla, soijakastikkeella ja mustapippurilla. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 8-10 minuuttia, kunnes lihapullat ovat kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä.
- Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
- Valuta kypsät perunat hyvin ja murskaa esimerkiksi survimella. Sekoita joukkoon voi. Voit lisätä suolaa tarvittaessa.
- Tarjoa lihapullat kermakastikkeen, murskattujen perunoiden ja salaatin kanssa.
Gluteeniton - Laktoositon
Helpot lihapullat kermakastikkeessa, murskattuja perunoita & salaattia (G,L)
Helpot lihapullat valmistuvat nopeasti valmiin lihapullataikinan ansiosta. Lihapullat muhivat meheviksi kermakastikkeessa. Lisäksi valmistetaan murskattuja perunoita ja salaattia.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo