1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten. 
  2. Kuori ja lohko perunat. Keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  3. Pyörittele jauhelihataikinasta öljyllä kostutetuin käsin pieniä lihapullia. 
  4. Kuumenna paistinpannu. Nostele lihapullat pannulle ja paista 6-8 minuuttia käännellen.
  5. Kaada pannulle lihapullien joukkoon ruokakerma. Huuhtaise purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Mausta kastike (dijon)sinapilla, soijakastikkeella ja mustapippurilla. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 8-10 minuuttia, kunnes lihapullat ovat kypsiä. Lisää tarvittaessa vettä.
  6. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  7. Valuta kypsät perunat hyvin ja murskaa esimerkiksi survimella. Sekoita joukkoon voi. Voit lisätä suolaa tarvittaessa.
  8. Tarjoa lihapullat kermakastikkeen, murskattujen perunoiden ja salaatin kanssa. 
  Vinkki! Kuori ja lohko perunat kylmään veteen jääkaappiin edellisenä päivänä.